spela MP3-filen Mb

En marknadsföring av podsändningstekniken i skolsammanhang. Ett poddrama med tre huvudaktörer: klassen Room 208, IT-konsulten David Warlick och läraren Bob Sprankle. Länkar till dom avsnitt som citeras i mitt poddrama:

Klassen Room 208, 16 december 2005
David Warlicks Connect Learning, avsnitt 51
Bob Sprankles Bit By Bit, avsnítt 20
Klassen Room 208, 3 februari 2006

Paisley Riots låt Walk into a room kommer från PodShow Music Network. Kolla in det på music.podshow.com.

3 Svar på “Ett didaktiskt poddrama, 2006-02-28 (27:30)”
 1. Johan Nilsson skriver:

  Johan Nilsson här. Mycket, mycket intressant. Kul att höra barnens reaktion på, vad jag tror, en väldigt vanlig reaktion på när barn och ungdomar använder ”svåra ord”. Jag har själv erfarenhet av det att inte bli betrodd som författare av en text bara för att den innehöll i läsarens tycke ”svåra ord”.

 2. Lars Björk skriver:

  Hej Richard,

  Jag hittade din sajt när jag letade efter info om inspelningar med iRivers iFP-spelare.

  Inspelningarna du har gjort låter klart bra och jag är därför lite nyfiken på vad du använder för hertztal och bitrate (44Mhz + 64 kbit/s eller mer?) när du spelar in, samt vilka mikrofoner du använder. Är någon av de mikrofoner du nämner handhållen?

  Med vänlig hälsning
  Lars Björk

 3. [...] ni historien om eleverna i Room 208 var intressant kan ni h

 4.  
Lämna ett svar