spela MP3-filen 8,9 Mb Här kommer en podcast från lördagens konferens Bloggforum 2.0 där jag deltog i två paneler. Dels en om ”avancerad blogging” (mina erfarenheter av Skolsmart som lär vara avancerad) och en om ”blogging för företag och marknadsföring”. Den här podcasten är en inspelning av den senare paneldiskussionen. (Den om avancerad blogging finns podcastad på Nästa: Bandhagen.)

Jag tycker att mitt grepp passar Skolsmart av framförallt tre anledningar. För det första är blogging (och podcasting) en möjlighet för skolor (precis som för andra företag). Det andra skälet är min strategi att utnyttja teknikens nyhetsvärde för att sprida kunskapen om min verksamhet och synsätt (Bloggforum är en hävstång i den processen). I tredje hand förekommer i inspelningen en del övriga resonemang om marknadsföring och företagande som borde vara intressant för er som lyssnar. Håll tillgodo och tack till Åsa och Anette från Entreprenörsbloggen som hade satt ihop panelen och skickligt modererade oss alla.

3 Svar på “Blogging och marknadsföring (46:10)”
 1. Feedback III + Podcasts

  Katielou 1, 2, 3 The sum of my parts (Bilder) Behrang Kianzad i Expressen Podcasts Att Blogga – Vad är poängen? Workshop — Bloggning för nybörjare Workshop — Avancerad bloggning Bloggarna och valet 2006 Bloggar för företag och marknadsföring…

 2. Mattias skriver:

  Tack Richard!
  Jättekul att återuppleva debatten :-D
  Tror att det var givande för alla som var där och för oss och våra individuella projekt.
  Bra spridning på mikrofonen trots brus.

 3. Åsk skriver:

  Tack för det. Synd att vi inte hade mikrofoner som publiken (och moderatorerna) kunde använda som de andra panelerna hade. ;)

 4.  
Lämna ett svar